Het geven van massages is een eeuwenoud verschijnsel Er zijn diverse oosterse en westerse technieken. Door de aanraking van de huid zal de bloedcirculatie toenemen en zullen spierspanning of spanning en stress deels verminderen.

Hieronder een uitleg van de massagetechnieken die ik combineer.

 

Sportmassage

Een sportmassage verbetert de doorbloeding van je spieren waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Daarmee wordt het herstel van je lichaam bevorderd en voorkom je blessures door overbelasting van je spieren.

 

Ontspanningsmassage

Deze massage is bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress, spanningen en vermoeidheid in je lichaam, of om je lichaam extra aandacht te geven. Deze rustgevende massage zorgt voor een diepe ontspanningen van lichaam en geest door de langzame effleurages. Dit stimuleert de bloedcirculatie en zorgt voor de afvoer van afvalstoffen. 

 

Energetische massage 

Deze massage zorgt dat de energie weer door je lichaam gaat stromen. Er kunnen verschillende emoties naar boven komen.  Door middel van energetische massage kan je met diverse aanrakingen het zelfhelend vermogen activeren. Tijdens de effleurages zal ik mijn handen soms op een bepaalde plek stil leggen en je vragen daarheen te ademen. Soms ervaar je  tintelingen, kou of warmte, dit effect kan ook later optreden. Ik masseer intuïtief en met mijn gevoel.

Hotstone massage

Bij deze massage worden gladde, platte, verwarmde stenen op je lichaam geplaatst en kan je met de stenen masseren. De combinatie van warmte en masseren zorgt voor een heerlijke diepe ontspanning 

Een massage is maatwerk, daarom stem ik van tevoren af wat je wensen zijn en hoe je fysieke- en eventueel emotionele conditie is.